Fantastisk påske for HTU

40 HTU-spillere i alderen 11-15 år fra Åkra, Kopervik, Avaldsnes, Nord, Rival, Skjold og Ølen tilbrakte påsken i Frederikshavn og RødspætteCUP. RødspætteCUP er Danmarks største internasjonale turnerning med over 300 lag fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.

HTU stilte med 4 lag, to 12-årslag og to 14-årslag, og HHK-profiler som Kristoffer Froestad, Ian Seistrup, Martin Christensen, Birkir Bragason, Lasse Rask Hansen og Fredrik Skov var med som trenere for lagene.

Alle fire lag hadde en ruskete første kamp, men feide deretter unna enhver tvil om at her finnes det MASSE potensiale. To av lagene avanserte til A-sluttspillet og to til B-sluttspill. 14-1 røk ut i første runde av A-sluttspillet mot et meget godt svensk lag. 12-2 klarte å komme seg til kvartfinalen i A-sluttspillet før de ble slått ut av Larvik, som senere spilte i finalen. 14-2 spilte seg fram til 8-delsfinalen i B-sluttspillet før et tysk lag satte en stopper for de. 12-1 spilte seg helt fram til finalen i B-sluttspillet hvor et svensk lag ble for sterke.

Utviklingen fra første kamp og til siste kamp må sies å være formidabel. HHK-profilene ledet lagene med stø hånd og viste en enorm entusiasme og veiledningsevne! De gjorde helgen til en magisk opplevelse for HTU-spillerne.

Ikke bare ledet de lagene i kamp, men de fulgte lagene hele dagen og overnattet sammen med spillerne i gymsalen som vi ble tildelt til HTU-spillernes store fornøyelse.

Kort oppsummert ble cupen en kjempesuksess både sportslig og sosialt. Det knyttes bånd på tvers av klubbene som det er lenge siden Haugalandet har sett maken til, om noen gang! En stor takk til HHK-profilene og alle foreldre som hjalp til og var med og heiet HTU fram i cupen! HTU fortsetter arbeidet neste sesong med å motivere og utvikle fremtidige håndballprofiler.


Generalsponsorer

Generalsponsorer