Nyheter

En seier som satt langt inne..

HHK fikk i dag besøk av Lillestrøm Topphåndball som innehar 4.plassen i årets 1.divisjon for menn.

Over 200 tilskuere hadde prioritert HHK i Sysco Arena kontra Em finale mellom Frankrike og Danmark, så det må vi være fornøyd med, selv om vi absolutt har plass til mange flere.

HHK gikk raskt opp i 2-0 før Lillestrøm fikk summet seg, men når de kom til hektene gikk det ikke mange sekundene før stillingen var 2-2.

Det tok litt tid før kampen fikk satt seg, med en del tekniske feil, men det var tydelig at begge lagene var sultne på 2 poeng.

Birkir Fannar Bragason sto til tider veldig bra bakerst hos HHK, og fremover var det flere som meldte seg på. Ian Seistrup, Victor Sandberg og Mathias Meltzer scoret jevnt og trutt gjennom hele kampen.

Lagene lå likt helt frem til pause, før Lillestrøm satte litt fart og kom seg opp i en 2 måls ledelse.  Pauseresultatet ble 12-14

I andre omgang kjørte HHK spillet bra, og fikk utlignet ledelsen til Lillestrøm etter noen minutter. Lagene fulgte hverandre tett, men når det gjensto 10 minutt hadde igjen Lillestrøm kommet seg 2 mål foran.

Men HHK ville vise at Sysco Arena er fortet, og ingen poeng skal forsvinne derfra uten kamp, så bra angrepsspill og ikke minst en veldig våken Birkir bakerst gjorde at HHK kom seg 2 mål foran når det gjensto 4 minutt.

Lillestrøm svarer med frimerke på Victor Sandberg og Ian Seistrup som stopper angrepsspillet til HHK, og de utligner til 28-28 når det gjenstår 90 sekunder av kampen.

HHKs mål ble scoret av:

8: Victor Sandberg

7: Mathias Meltzer

6: Ian Seistrup

2: Omar Asmi, Jostein Epland, Jacob Wiberg Larsen og Frederik Skov.

1: Anders Aase Totland

Neste hjemmekamp er søndag 2.2 klokka 17.15 mot Strindheim

HHK scorer i det påfølgende angrepet, og Lillestrøm roter bort ballen i sitt siste forsøk, så da var kampen egentlig avgjort. 5 sekunder gjenstår og HHK har innkast ved midtstreken, keeper til Lillestrøm står langt ute, en pasning, så skudd fra midtstreken. Vips så står det 30-28 og HHK tar 2 viktige poeng.

Victor Sandberg ble kåret til HHKs beste av den lokale juryen.

Trym Bilov-Olsen fikk bestemannsprisen for Lillestrøm, og den var og vel fortjent. HHK slet  hele kampen med hans presise og knallharde skudd.

Thomas Midling gjorde også comeback for HHK i kveld. Thomas er tilbake etter en halv sesong i Sif der han spilte med Harald Willumsen.

Det er utrolig kjekt at Thomas ønsket seg tilbake til HHK, og vi er sikre på at han vil være en nyttig spiller for oss fremover.

 


Generalsponsorer

Generalsponsorer