Nyheter

Sterling forlenger støtten til Haugaland

Vi er utrolig glad for at Sterling velger å bli med oss videre!

Sterling med Ivar Østensjø i spissen har vært en trofast støttespiller i mange år, og vi gleder oss til samarbeidet videre!

Sterling ligger fint plassert rett før Sysco Arena.

Litt om Sterling:

Sterling – gir deg produksjon og service hånd i hånd. Våre verdier legger grunnlaget for et samarbeid som skal gi deg som kunde en god opplevelse. Vi er til stede for våre kunder og bruker soliditeten og erfaringen vi har bygget opp gjennom mer enn 50 år for å finne de mest funksjonelle løsningene for din arbeidsdag.

AS Sterling produserer og forhandler møbler til private og offentlige bedrifter.

Vår filosofi er å levere funksjonelle og morderne arbeidsplasser basert på ergonomisk gode løsninger for kontor og skolemiljøer.

AS Sterling har over 50 års erfaring med produksjon av møbler, og siden 1987 har hovedfokuset vært møbler til skole og kontor. Vi har moderne produksjonsutstyr og fasiliteter som kan møte de fleste utfordringer. På grunn av nærhet til produksjon kan as Sterling tilby skreddersydde løsninger ved behov.

I tillegg til egen produktutvikling og produksjon forhandler vi møbler og utstyr fra en rekke andre anerkjente møbelprodusenter og leverandører. Vi kan nevne HÅG, SAVO, ForaForm, RBM, System B8, IA Torgersen, GU og mange andre.


Generalsponsorer

Generalsponsorer