Nyheter

Johan «The Eagle» Duvander får revansj

HHKs elegante venstrekant har skrevet under ny kontrakt med HHK. Svensken som kom til HHK fra Ystad, sammen med Krister Lindgren, har valgt å forlenge sin kontrakt.
Johan hadde et tøft første år i eliteserien med HHK. Mange skader og et vanskelig sportslig år med tynn spillerstall, noe som resulterte i nedrykk fra Postenligaen. Etter to sesonger i 1.div har Johan virkelig vist hvilke sportslige kvaliteter han har. I år har han vært en av de mest stabile spillere for HHK og vist veien mot opprykk. Derfor ser vi virkelig fram til at den svenske kantspilleren skal få en ny mulighet til å ta revansj med Postenligaen.
For HHK er dette et tegn på at klubben søker kontinuitet i spillergruppen. Vi i HHK er virkelig glad for at Johan blir med videre.

Generalsponsorer

Generalsponsorer