Nyheter

Spenning helt til mål

HHK er enda ikke klar for elitedivisjonen, men har aldri vært så nærme som nå. Etter 2 måls seieren mor Halden på lørdag var spenningen stor foran dagens kamp mot Falk Horten, som en visste ville bli en hard nøtt. Noe som det også ble. HHK ledet store deler av kampen. 2 måls ledelse til HHK 2 minutter før slutt og en forrrykende avslutning av Falk Horten gjorde at sluttresutatet ble 25 – 25. Pauseresultatet var 15 – 17 til HHK.

Dermed blir det hjemmekampen i Tysvær Arena den 14. april kl. 16.00 som vil avgjøre om HHK rykker direkte opp eller om det blir 2 kvalifiseringskamper mot Follo.

Situasjonen er den at hvis Falk Horten vinner begge sine to gjenstående kamper mot Vålerenga og Fjellhammer er HHK nødt til å vinne sin siste kamp. Dette kan altså HHK avgjøre på egenhånd. Falk Horten spiller sin siste kamp den 15.04, altså dagen etter HHKs kamp mot Fram Larvik.

Fram Larvik ligger sist i serien og kommer til å kjempe som noen løver mot HHK for å berge plassen. Laget skal spille mot Nærbø den 15.04. Normalt skal HHK vinne denne kampen, men bortekampen for fjorten dager siden viste at HHK kommer til å møte stor motstand. Fram Larvik ledet hele kampen igjennom og det var først de siste 10 minuttene at HHK klarte å rykke i fra, slik at det ble en fire måls seier 26 – 22.

Blir det kamp mot Follo vil det skje onsdag den 18. april (hjemmekamp). Boretekampen blir den 22. april. Det var tre lag som alle hadde 20 poeng etter serieslutt i eliteseien. Follo kom på kvalifiseringsplass, mens Viking havnet på plassen foran. Follo er ingen lett motstander, noe som HHK fikk erfare når de var i elitedivisjonen. De to lagene som rykker ned i 1. divisjon ble Sandefjord og Herulf Moss

 


Generalsponsorer

Generalsponsorer