Nyheter

Borteseier 22-26

Det ble en firemåls seier for HHK mot Fram Larvik i dag lørdag. Men overbevisende mot bunnlget var det ikke. Fram ledet hele kampen til det gjenstod 6 minutter. Men seier er seier så den er OK nok, men det vil bli usedvanlig spennende videre ettersom HHK skal ha de tre neste kampene borte mot lag som ligger i øvre del av divisjonen.

Pause resultatet var 12 – 10, etter 50 min. 21 – 20, 54 minutter HHK i ledelsen for første gang 22-23.

Lag og scoringer: Johan Duvander (2), David Kocemba (4), Harald Willumsen (1), Kenneth Berntsen (2), Andreas Liverstam (3), Martin Christensen, Omar Asmi(4), Mathias Bruselius (4), Nicolai Tagliapietra (1), Christoffer Persson  (5), Anders Totland, Olafur Gislason, Fredrik Gjerland, Jonas Gudmundsen Lund.


Generalsponsorer

Generalsponsorer