Nyheter

Tap – men HHK viste tenner

Det er bare å innrømme – Bodø er suverene. Bodø slo HHK klart og dermed har de vunnet alle sine seriekamper, 13 på rad.

Bodø har vært og er en stor håndball by. Hele 2800 tilskuere møtte opp for å se kampen. Dette er publikumsrekord i Bodø denne sesongen.

HHK fikk en skikkelig smakebit hva som kan forvente dem hvis det blir opprykk. ”Hver kamp vil bli en Bodø kamp”. HHK holdt Bodø i 7 minutter hvor stillingen var 2 -2. Derifra og utover i omgangen rykket Bodø i fra og pauseresultatet var 13 – 8.

Etter pause spilte HHK meget godt og etter 6 minutter i omgangen hadde ledelsen skrumpet inn til 14 – 11. Deretter kom det en ny opptur for Bodø og  etter 43 min. var stillingen 19 – 13.

De aller fleste tilskuerne regnet med at Bodø nå ville ta en solid seier, men HHK viste at det bor mye i laget. (Bodø vant 32 – 24 i høstens Tysvær Arena kamp). HHK viste at de ikke hadde gitt opp og knep noe inn på ledelsen. Etter 50 minutter var stillingen 23 – 17. Herifra og utover ble det meget jevnt og når det stod fem minutter igjen ledet Bodø med kun 4 mål (24-20).

De siste fem minuttene fikk Bodø vist hvorfor de er seriens beste lag og etter all sannsynlighet gjøre det godt i elitedivisjonen neste år. HHK gav opp og Bodø fullørte kampen med stil.

Sluttresulatet 29 – 21 til Bodø.


Generalsponsorer

Generalsponsorer