Nyheter

Jeg er litt treg. Trenger tid for å komme i gang

Uttalelsen kommer fra Thomas Dwight Midling, Avaldsnesbuen som det er umulig å ikke legge merke til med sine 202 cm. I kampen mot Bjørnar spilte han en sånn passe første omgang. Men det ble skikkelig fart i andre omgang, hvor han var den spilleren som scoret mest mål. Hele seks mål ble bokført til slutt.I kampen mot Nærbø scoret han fire mål, fordelt på begge omgangene.

Er du fornøyd Thomas?

Kan jo ikke si noe annet enn ja på dette spørsmålet. Det går rett vegen både med meg og laget. Føler jeg får mer og mer spilletid og det var kjekt å se at andre lokale spillere også scorer. I de to siste kampene har også Jonas Gudmundsen Lund scoret mål. Men jeg er jo noe treg. Det må jeg jobbe mer med. Tok litt tid før jeg ble skikkelig varm. Andre omgang følte jeg at jeg fikk det skikkelig til. Men det var jo ikke det vanskeligste forsvaret å spille mot, verken mot  Bjørnar eller Nærbø. Vi må ikke ta av. Det er ikke Bjørnar eller Nærbø vi skal bruke som målestokk når vi skal avgjøre hvor gode vi egentlig er. Men gøy var det.

Er du kommet i opprykksstemning?

Jeg tror vi vil klare en av de tre første plassene i serien. Men vi har mange kamper igjen, og ikke minst vi har mange bortekamper igjen. Men når vi har unnagjort Stordkampen så kan vi kanskje si noe mer sikkert.


Generalsponsorer

Generalsponsorer