Nyheter

Nærbø ble for små

HHK trengte ikke å gi mer en halv gass for å slå et tafatt Nærbø lag. Det endte med 20 måls seier 38-18.

HHK gutta startet i et forrykende tempo og ledet 5 – 0 etter fem minutter og Nærbø tok Time out. Etter time outen livnet Nærbøspillerne noe til, men det varte ikke lenge. Etter 20 minutter var stillingen 13 – 4. Pauseresultatet ble 19 – 6. De dominerende spillerne på HHKs lag i første omgang var Andreas Liverstam og Omar Asmi med sine 4 mål hver.

Men det som var verd å legge merke til var at alle spillerne scoret mål. Det er meget langt mellom hver gang det skjer. Selv om Omar Asmi fikk bestemannsprisen, var det en lag seier. Alle spillerne viste igjen. Det er meget positivt at HHK er et lag som har en god og bred stall.De yngste spillerne fikk mye spilletid. Både Thomas Midling og Mathias Brusellius scoret fire mål hver. Olafur Gislason klarte seg også godt og hadde flere fine redninger.

Hvor gode HHK spillerne egentlig er vil vi få vite når HHK skal spille mot Bodø førstkommende onsdag (borte).

Lag og scoringer: David Kocemba (3), Johan Duvander (5), Harald Willumsen (1), Kenneth Drage Berntsen (2), Andreas Liverstam (5), Anders Totland (1), Olafur Haukur Gislason, Jonas Gudmundsen Lund (1), Omar Asmi (5), Thomas Midling (4), Mathias Bruselius (4), Nicoli Søndergaard Tagliapietra (3), Christoffer Person (4), Torbjørn Jakobsen Aarvik

Både Martin Christensen og Sondre Folkedal var skadet og dermed ikke på laget.

Bilder fra kampen her:


 


Generalsponsorer

Generalsponsorer