Nyheter

Min store drøm er å bli trener

Omar Asmi fikk bestemannspremien etter kampen mot Bjørnar. En kamp hvor han scoret hele 8 mål. Han viser gang på gang at han er usedvanlig viktig for hele laget. Noe som vi i HHK for så vidt var klar over allerede forrige sesong. Forskjellen er bare at han nå har klart å holde seg skadefri. Han spiller både taktisk og lurt. I tillegg har de andre spillerne blitt flinkere og flinkere til å gi ham gode innlegg

– Du trives fremdeles?

Ja. Jeg gjør det. Det sportslige går bra i HHK for tiden. Vi trener bra. Alle gir 100 % på treningene. Vi blir mer og mer samspilte. Vi har utviklet oss i løpet av sesongen og fremstår  nå som et bedre lag enn det vi gjorde i starten av sesongen. Tempoet er større. Media begynner også å få mer interesse for oss.

-Er det viktig for deg at vi rykker opp denne sesongen?

Ja, det  er nok det. Det hadde vært veldig kjekt, igjen å få spille elitehåndball. Vi trives å være på Haugalandet og synes det hadde vært ekstra kjekt å spille elite med HHK. I tillegg trives jeg veldig godt som dametrener for Avaldsnes. Det endelige målet mitt er at jeg til slutt skal etablere meg som håndballtrener.

Men først satser jeg på elitespill med HHK i det han springer inn i garderoben med et lurt, vennskapelig smil.


Generalsponsorer

Generalsponsorer