Nyheter

Bavaria tok utfordringen

HHK har flere bilfirmaer som sponsorer. Spesielt er det to sponsorer som har vært med flere sesonger. Det er Bavaria og Nils Sørhaug AS. Dette setter HHK selvsagt umåtelig stor pris på. I tillegg ble Ford – Haugesund Auto med som sponsor forrige sesong.

Som våre lesere i programblad og på våre nettsider kanskje har oppdaget så trengte vi jobb for en av våre spillere. Andraes Liverstam var ferdig med sitt oppdrag og var blitt arbeidsledig. HHK har som kjent en veldig klar filosofi på at alle spillerne på elitelaget skal være i jobb eller gå på skole eller studere. Håndball er ikke en idrett hvor en kan ha helprofesjonelle spillere, noe som HHK for lengst har funnet ut. HHK har flere spillere i arbeid i skoleverket og i barnehager, med stor suksess. Både Kenneth Berntsen og Harald Willumsen er ingeniørstudenter på HSH.

HHK ble derfor veldig begeistret for at BAVARIA , som er hovedforhandler for BMW tok vår utfordring og har ansatt vår Andreas Liverstam  på sitt lager. Vi ønsker lykke til videre.


Generalsponsorer

Generalsponsorer