Nyheter

Bodø befester stillingen

I tillegg til HHK kampen lørdag (21.02) ble det også spilt to andre kamper denne helga. Bodø slo Halden Topphåndball ganske klart og befestet sin 1. plass, ingen tap så langt i sesongen. Den andre kampen som ble spilt er Nærbø – Vålerenga som endte med klar seier til Vålerenga.

Nå skal en være forsiktig med å si hvordan dette vil gå til slutt, men Bodø er utilnærmelig foreløpig. Det vil bli et «bikkjeslagsmål» om andre plassen og direkte opprykk. HHK må nevnes, men Falk Horten (HHK skal ha dem borte 1. april) og Kristiansund (HHK skal ha dem borte 25. mars) er absolutt å regne med. Dernest kommer tre lag som vi ikke skal avskrive helt. Stord må vi alltid regne med (lokaloppgjør i Tysvær Arena den 29. februar). Men vi kan ikke avskrive Vålerenga og Halden Topphåndball helt enda. Det vil nok utvilsomt bli en del å skrive om både på vår hjemmeside og i programblad i tiden fremover.


Generalsponsorer

Generalsponsorer