Nyheter

Utrolig spennende

Etter nervepirrende sluttsekunder endte det 29 – 28 (17 – 13) i HHKs favør i kampen mot Falk Horten. Dermed er HHK nesten helt i toppen av tabellen. Men det var ikke bare i slutten av kampen det var spenning. HHK viste seg frem på en noe uvant måte denne gangen . Det svingte mye mer enn det vi er vant med. Meget bra håndball i perioder, for så å vise en mer initiativløs håndball hvor flere av spillerne viste liten seierslyst. Dette kan vi se av kamputviklingen:

3 min 3 – 1 35 min 19 – 15
10 min 5 – 5 40 min 23 – 17
15 min 8 – 5 45 min 24 – 20
20 min 11 – 8 50 min 27 – 21
25 min 12 – 12 55 min 29 – 25
30 min 17 – 13 60 min 29 – 28

De siste 10 minuttene viser altså at HHK gutta slet veldig, men heldigvis gikk det bra til slutt. Falk Horten viste en usedvanlig god fighterevne i sluttminuttene, og det kokte nesten over blant både spillere og trenere de to siste minuttene, hvor Falk Horten trener og hans spillere på langt nær var enig i dommernes avgjørelser. Men spennende var det, mellom to lag som i utgangspunket skal være meget jevne. Det at gutta i perioder er helt overlegne (6 måls ledelse) er meget bra. Det at gutta faller såpass mye bakpå vil nok gjøre at serien videre fortsatt blir spennende.

Thomas Midling kom inn på i andre omgang og scoret etter bare 10 sek. Han fulgte ganske kjapt opp med et mål til. Men de dominerende HHK spillerne var nok en gang Andreas Liverstam, Omar Asmi og Christoffer Persson. Sistnevnte fikk også bestemannspremien på HHK laget. Johan Duvander hadde også noen nydelige mål fra spiss vinkel. På Falk Horten ble det Ole-Cato Holden som fikk bestemannspremien, som dessverre for Falk ble skadet når det gjensto 10 minutter av kampen. Han var et konstant uromoment for HHK, spesielt  i første omgang.

Lag og scoringer: David Kocemba, Johan Duvander (4), Harad Willumsen (2), Kenneth Drage Berntsen, Andreas Liverstam (7), Olafur Haukur Gislason, Fredrik Gjerland, Jonas Gudmundsen Lund, Martin Christensen, Omar Asmi (7), Thomas Midling (2), Nicolai Søndergaard Tagliapietra, Christoffer Persson (7)

2 minutter: Harald Willumsen og Andreas Liverstam

Neste kamp blir allerede på onsdag den 7. desember i Bergen mot B jørnar. Bjørnar tapte i helgen mot Vålerenga, men ikke med flere mål enn  det HHK gjorde mot Vålerenga. Selv om Bjørnar ligger nest sist på tabellen tror vi ikke at HHK gutta skal ta seieren på forhånd.

Bilder og video fra kampen.

Foto: Frank Færaas


Generalsponsorer

Generalsponsorer