Nyheter

Berit tok ikke knekken på HHK

Det ble seier til HHK mor Nærbø, selv om gutta fikk gynge seg skikkelig før kampen. Stormen Berit har vist godt igjen i Rogaland denne helga. HHK gutta kom først 45 minutter før kampstart og slet noe i første omgang. Kun et måls ledelse etter første omgang. HHK hadde derimot full kontroll i andre omgang og det ble en seier på 7 mål til slutt. 34 – 27 til HHK er absolutt akseptabelt.

Det er nå 5 lag som har 8 poeng (hvor de fleste har spilt 6 kamper), henholdsvis Falk Horten som nr. 3, Stord som nummer 4 (det ble seier mot Vålerenga på lørdag og tap mot Fjellhammer på søndag) og HHK på 5. plass. Halden på andre plass har 9 poeng, men har spilt 2 kamper mer. Det er også to lag til som har 8 poeng, henholdsvis Vålerenga og Kristiansund. Fjellhammer har 7 poeng. En usedvanlig jevn serie denne sesongen, hvor det meste er åpent, foreløpig, med unntak av Bodø som har vunnet alle sine 6 kamper.

Hvem skal så HHK spille mot før jul? Jo, nettopp Falk Horten (3. desember hjemme) og mot Stord den 18 desember borte. Både utfordrende og spennende for HHK. I tillegg blir det en Bergenstur mot Bjørnar den 7. desember.

Dagens målscorere: Omar Asmi var i storform med sine 8 mål,med Christoffer Persson rett etter med sine 7 mål. Andre målscorere: David Kocemba (1), Johan Duvander (6), Harald Willumsen (2), Kenneth Berntsen (2), Andreas Liverstam (4), Thomas Midling (1), Mathias Bruzelius (3).

Vi velger også å nevne vår tidligere HHK spiller Sindre Rødeseike på Nærbø som scoret 7 mål.


Generalsponsorer

Generalsponsorer