Nyheter

Trenger fremdeles litt mer muskler

Fremdeles er det slik i håndball at erfaring betyr enormt mye. Unggutta slet slet seg fem til en uavgjort mot Åkra i torsdagesn seriekamp. Her er et kjapt referat fra trener Kristoffer Froestad:

Det var endelig lokaloppgjør i 2.div. Mange har ventet lenge til kampen mellom HHK2 og moderklubben Åkra IL. Resultatet ble 32-32 etter de unge HHK guttene kastet bort en 7 måls seier. Første omgang var HHK2 overlegne og lekte med Åkra. Men for Åkra sin glede våknet de rutinerte kreftene med gamle HHK ansikter Ingve Talmo og Kristian Lund til i andre omgang, og ikkje minst den evig unge åkragutten Ståle Oldeide. Til tider lekte de med HHK2 gutter i andre omgang.
HHK2 gutta fikk aldri gang i sin kontrafasen i andre omgang. Mange feilvalg ble gjort i angrep, så dette resulterte i lette mål for Åkra guttene. Forsvars arbeidet var heller ikke godt nok. Det var stor mangel på rutine offensivt og defensivt. Til det positive så kan vi glede oss over at guttene må ta lærdom av disse situasjonen. For utviklingens del, må de lære av disse kampene.
Oppsumering: Første omgang HHK2 best og Åkra best i andre = Uavgjort –  32-32 (12-19)
Til de neste kampene må vi sette litt ekstra fokus på forsvar spillet. Det var igjen for dårlig i lange perioder.
Toppscorer HHK2:
David Kocemba 11 mål.

Generalsponsorer

Generalsponsorer