Nyheter

Stor aktivitet i Håvikhallen

Det drives meget bra i flere klubber når det gjelder guttehåndball for tiden. Avaldsnes samler flere guttelag med trenere sammen med HHK spilleren Omar for å øke aktivteten, fagkunnskapen og innsatsen enda mer.

Her er en  liten stemningsrapport fra håndballavdelingen i Avaldsnes:

“Tirsdag 15. november samlet hele 44 gutter i alderen 11 til 15 år seg i Håvikhallen, for felles håndballtrening med Omar Asmi fra HHK som trener og inspirator.  Treningen varte 1,5 timer, og var en kjempefin anledning til å samle guttene og trenerne deres, både for å lære hverandre å kjenne, og for å lære gode øvelser som kan brukes videre på treningene til de respektive lag.  Tilsvarende samlinger med G11-13 skal vi ha for Avaldsnes sine spillere på Torsdagene 17.11, 1.12 og 15.12. før jul.  Mange positive tilbakemeldinger tyder på at vi viderefører dette også etter juleferien, kanskje også med egne jentetreninger hvis interessen viser seg.”

 


Generalsponsorer

Generalsponsorer