Nyheter

HHK 2 kamper

Torsdag og Søndag spiller HHK 2 laget sine første hjemmekamper.

HHK spiller med to litt forskjellige lag i disse kampene. (Det er jo som kjent elitekamp på lørdag mot Halden kl. 14.00). Det vil uten tvil bli en spennende og utviklende  «matching» for spillerne, som vil være en blanding av unge og litt eldre spillere. HHKs rekrutt lag er en utviklingsarena for HHKs unge A-lags spillere. Kombinert med god rutine fra spillere fra Rival og Avaldsnes, er dette en spennende 2er lags gruppe. HHK2 har til nå vunnet på bortebane mot Sandnes og tapt knepent mot Voll.

Vil du se en kombinasjon av gamle stjerner og unge gutter, som spiller med fart og spenning, så møt opp i Håvikhallen.
HHK 2 – Viking 2 Torsdag i Håvikhallen kl 19:30
HHK 2 – Varhaug Søndag i Håvikhallen kl 14:40

Generalsponsorer

Generalsponsorer