Nyheter

HHK flyr videre


Vant 32 – 24.

Det ble en flott revansj for HHK gutta. Det  var ingen tvil om hvem som var best denne gangen, selv om mange begynte å tvile i starten av andre omgang hvor Fjellhammer dunket inn 4 raske mål før Olafur Olavsson endelig fikk inn det første HHK målet. Stillingen til pause var 17 – 11 til HHK og de fleste mente da at HHK hadde full kontroll. 5 minutter etter pausen hadde stillingen krympet til 17-15. Fjellhammer hadde satt inn ny keeper som reddet mesterlig og Fjellhammer jobbet godt i forsvar. Først etter 10 minutter våknet HHK og begynte å dra i fra.

HHK startet kampen godt og tok raskt ledelsen, men det viste seg at Fjellhammer plukket opp HHK flere ganger. Etter 10 minutter var stillingen 10 – 10, men derifra og ut til pause viste HHK laget at der er flere spillere som er gode avsluttere. Denne gangen viste Kenneth Berntsen seg fra en meget god side og scoret  5 mål i første omgang og fulgte opp med 5 nye mål i andre omgang. Ingen tvil om at han fortjente prisen fra dagens kampsponsor Haugaland Kraft som beste HHK spiller.

Men andre spillere som er viktige målscorere er Christoffer Persson, som viser seg å være meget utholdende i angrep og sliter inn det ene målet etter det andre. Omar er igjen  med for fullt, men er nok ikke i toppform enda , men viser godt igjen på streken. Denne gangen ble det også to utvisninger på ham. Hver sin utvisning hadde også Harald Willumsen og Elias Haldorsen. Fjellhammer hadde ingen.

At hele 7 spillere er på scoringslisten er et godt tegn.

De siste 12 minuttene av kampen fosset HHK i fra Fjellhammer til trampeklapp fra publikum, som også denne gangen utgjorde ca. 1100-1150. Et publikum som storkoste seg og benyttet seg av muligheten til å få gratisbillett av dagens kampsponsor Haugaland Kraft.

Dagens lag og målscorere: Christoffer Persson (5), Kenneth Berntsen (10), Olafur Olavsson (5), Elias Haldorsson (4), Johan Duvander (2), Omar Asmi (3), Harald Willumsen (2), Fredrik Gjerland (1), Jonas Gudmundsen Lund, Thomas Midling, Olafur Gislason og Martin Christensen.

HHK ligger fremdeles på 6. plass, 1 poeng bak Sandefjord og 3.plassen, men HHK har en kamp mer spilt. Spenningen er opprettholdt.

Video fra kampen.

Bilder fra kampen:
Foto: Frank Færaas


Generalsponsorer

Generalsponsorer