Nyheter

Seier!

Etter  tap mot serieleder Nøtterøy i går, reiste HHK seg i dagens kamp og klarte å slå Falk Horten med hele 6 mål. Seier 27 – 21 (14 – 11) mot nr. 3 på tabellen må sies å være absolutt akseptabelt. Christoffer ble også denne gangen den mestskårende HHK gutt. Olafur hadde en god dag i mål og forsvarsspillet fungerte tilfredsstillende. Spenningen er opprettholdt. Det er ikke urealistisk å tro at HHKs siste hjemmekamp mot Tistedalens TIF den 27. mars (eller siste bortekamp mot Stavanger) blir den avgjørende kampen for om HHK klarer en kvalifiseringsplass.

HHK har fem kamper igjen. To av kampene mot lag som ligger foran HHK på tabellen, tre mot lag som ligger bak.

Christoffer Persson (9), Olafur Olavsson (6), Johan Duvander (6), Omar Asmi(3), Kenneth Berntsen (2), Elias Haldorsson (1) – Legg merke til at Omar endelig er kommet på banen igjen.Generalsponsorer

Generalsponsorer