Nyheter

Christoffers store dag!

Scorer du 10 mål i dagens kamp var spørsmålet til Christoffer Persson før kampen. «Jeg skal score 11, var svaret».  Han endte til slutt på 12. Spesielt i andre omgang tok han skikkelig tak i kampen og slet inn det ene målet etter det andre. 10 av målene kom i andre omgang. Det var derfor ikke uten grunn at han fikk premien for beste spiller på HHK.

Det ble en uhyre spennende kamp og ingen var sikker på seier før det gjenstod et minutt av kampen. HHK åpnet fryktelig svakt og etter 5 minutter ledet Fram med hele 5 mål (1-6). Den som viste best spill utover i første omgang var Elias Haldorsson som i løpet av en 10 minutters periode scoret fem ganger. Først etter 23. minutter hadde HHK tatt igjen Fram. Fra stillingen 12 – 12 holdt lagene hverandre omtrent helt til pause.

Johan, er som tidligere nevnt, selvskreven på straffer og scoret 3 av sine mål på straffer i første omgang.

Andre omgang åpnet HHK forrykende og etter noen minutter ledet HHK 20 – 15. Mange følte da at dette gikk rett veg, noe som det ikke gjorde. Utover i omgangen spilte HHK dårlig og hadde liten uttelling på sine angrep. Derimot var Fram meget effektive og etter 17 min. var stillingen 26 – 25 til HHK. Olafur Gislason ble i denne perioden skiftet ut og Martin Christensen kom inn og hadde flere flotte redninger på tidspunkt hvor kampen stod og vippet. Fram forandret taktikk og det ble lagt frimerke på både Elias og Olafur. HHK hadde problemer med å takle dette. Ikke minst ettersom vi også fikk utvisninger. 5 minutter før full tid var stillingen 30 – 28 til HHK. Men med to flotte mål av Johan (en på straffe) og 3 mål av Christoffer i kampens siste fem minutter kunne 7-800 tilskuere og spillere til slutt trekke et lettelsens sukk.

Mika brukte i liten grad de unge spillerne i denne kampen. Unntaket var Fredrik Gjerland som i første omgang hadde to meget flotte scoringer. Spesielt den ene var rett og slett fantastisk i en situasjon  hvor han tok både ansvar og viste besluttsomhet.

Scoringsliste: Christoffer Persson (12), Elias Haldorsson (7), Johan Duvander (7), Olafur Olavsson (5), Fredrik Gjerland (2), Arnt Inge Vorre (1), Kenneth Berntsen (1)

Tabellen er meget interessant lesestoff. HHK ligger på 6. plass med sine 18 poeng, men kun 3 poeng bak 3. plassen som besittes av Sandefjord. Bak HHK ligger Bodø med sine 17 poeng. Men begge disse lagene har spilt en kamp mer enn HHK.

Neste helg blir en usedvanlig spennnende helg. HHK skal spille to meget tøffe kamper, mot Nøtterøy og Falk  som er de to beste lagene i serien. Mika og guttene har litt av en utfordrende helg foran seg.

Bilder fra HHK – Fram Larvik
Foto: Frank Færaas


Generalsponsorer

Generalsponsorer