Nyheter

Seier 34-28


HHK fortsatte i samme spor mot Strindheim, etter forrige helgs seier. Strindheim er et lag som HHK i utgangspunktet bør slå. Noe som de også gjorde. Det var aldri  tvil om at HHK skulle hale seieren i land, selv om Strindheim ved flere anledninger gav HHK god motstand.

Kampens beste spiller ble Christoffer Persson med hele 9 mål. Han slet og jobbet hele kampen igjennom. Men Elias Haldorsson var ikke snauere han heller. Selv om han ikke ble kårets til banens beste gjorde han også en formidabel innsats med sine 9 mål.

Olafur Gislasson var akkurat så god som han var i forrige kamp. Han reddet flere 100 % sjangser og viste nok en gang at formkurven er høy for tiden.

Av de lokale ungguttene var det Fredrik Gjerland som fikk mest spilletid. Han jobbet og slet på streken og hadde ingen lett jobb. Etter 10 min var stillingen 6-4 til HHK, etter 20 min. 13-7. Pauseresultat 18-13.

Etter pausen åpnet Olafur Olafsson bra  og hadde to kjappe  mål. Etter ca. 15 min. i andre omgang ble våre unge spillere benyttet mer og mer. Gjerland var den første som fikk mål, Ole Fremmersvik scoret på sitt første forsøk. Anders Totland viste også bra spill og kom på scoringslisten. Flott å se at unguttene meldte seg på og viste skuddvilje. Men forsvar er like viktig som angrep ogHarald Willumsen har utviklet seg til å bli en meget bra spiller som gir mye av seg selv i tette situasjoner.

Johan Duvander er etterhvert blitt den som setter inn mest straffekast.

Etter ca. 18 minutter i andre omgang hadde HHK en mann utvist. De som var igjen på banen var Willumsen og fire av våre ungdomsspillere. (Totland, Fremmersvik, Gjerland, og Lund.) Dette hindret dem ikke i å score i undertallssituasjon. Noe som publikum satte stor pris på og viste det med skikkelig applaus.

Kenneth Berntsen var ikke med i dagens kamp p.g.a. skade men blir friskmeldt til neste kamp i følge støtteapparatet.

HHK har nå inntatt 6. plassen i 1. divisjon, tre poeng bak de to lagene foran som har 19 poeng, men HHK har en kamp mindre spilt.

Scoringsliste: Elias Haldorson (9), Christoffer Persson (9), Arnt Inge Vorre (3), Olafur Olafsson (2), Johan Duvander (5), Harald Willumsen (1), Ole Fremmersvik (2), Anders Totland (2), Fredrik Gjerland (1).

Bilder fra HHK – Strindheim
Foto: Frank Færaas


Generalsponsorer

Generalsponsorer