Nyheter

HHK fikk besøk av barn fra kreftomsorgen

Kreftomsorg Rogaland (KOR), som er et lokalt omsorgssenter for kreftrammede, pårørende og etterlatte var begeistret for å besøke HHK.

KOR er ansvarlig for prosjektet Møteplassen som to ganger hver måned samler barn og ungdom til hyggelige opplevelser. Derfor var det ikke vanskelig å svare ja på forespørselen om å samle Møteplassen i Tysvær Arena, se på håndballkamp, hilse på spillerne, kaste litt ball og så spise pølse med brød med spillerne.

HHK ønsker KOR hjertelig velkommen til fremtidige håndballkamper.

30. januar er det artistgalla i Festiviteten. Hele 15 lokale artister blir å se på scenen og hele overskuddet går til KOR som vil bruke midlene til lokalt kreftomsorgsarbeid.  Billetter kan kjøpes på Festiviteten.

Link her


Generalsponsorer

Generalsponsorer