Nyheter

Klarer vi å fortsette i samme spor?

Til helga er det to østlandskamper. Det blir meget spennende å se om HHK gutta klarer å sanke like mange poeng som de gjorde i helga. Mika står overfor en meget stor oppgave denne gangen.Her blir det behov for både motivasjon og taktikk. Tistedalen har kun tapt en kamp denne sesongen og det var mot Sandefjord forrige helg. Sandefjord hadde i følge referatet en meget god dag mens Tistedalen hadde en dårlig. Tistedalen ligger i dag på 2. plass med 15 poeng.

På Fjellhammer sin hjemmeside kan vi lese at søndagens kamp kommer til å bli beintøff, noe som sikkert stemmer. Fjellhammer har like mange poeng som HHK (10), men ligger på plassen bak. Fjellhammer er et tøft lag å spille mot og er det laget i serien som har mest utvisninger. HHK har meget få utvisninger – det er bare Bodø som har mindre. Fjellhammer vant sin siste kamp mot Fram Larvik. Lykke til gutter!

Søndaghe


Generalsponsorer

Generalsponsorer