Nyheter

En seier å være stolt av


HHK – Fram Larvik, 36 – 26,  er utvilsomt en seier å være stolt av. Fram Larvik lå foran HHK på tabellen før denne kampen. HHK rykket med dette opp fra 7. til 4. plass. Etter første omgang var stillingen 15 – 13 til HHK, men allerede etter 10  min. i andre omgang ledet HHK 23 – 17.

Flere av spillerne spilte meget bra og ny spiller for sesongen – Kjetil Lande – gjorde et solid inntrykk. Når da keeperspillet også er bra blir det fort et bra resultat. Elias som scoret lite i forrige kamp dunket inn hele 9 mål denne gangen.

Scoringsliste: Elias Haldorsen (9), Kjetil Lande (7), Olafur Olafsson (5), Johan Duvander (5), Christoffer Persson (3), Harald Willumsen (2), Thomas Midling (2), Jonas Gudmundsen Lund (2), Kenneth Berntsen (1).


Generalsponsorer

Generalsponsorer