Nyheter

Møbelringen Cup til Tysvær Arena

Media hadde i dag nyheten om at det blir kvinnelandskamp med det norske landslaget i Tysvær Arena til neste høst. Noe som vi forsåvidt også har meddelt på våre hjemmesider tidligere. Men en god nyhet kan ikke gjentas ofte nok. Det at vi er tildelt landskamp skyldes to grunner. Uten Tysvær Arena hadde Haugalandet blitt helt dødt i forhold til å arrangere slike arrangementer. Det er kun Tysvær Arena som tilfredsstiller kravene til et internasjonalt storarrangement. Dernest er det at vi klarte å vise at vi var i stand til å arrangerre landskamper nå i april (herrelandskamper). HHKs store arrangementsgjeng gjorde her en formidabel innsats. HHK gjengen vil være meget sentral også denne gangen. Vi gleder oss til november 2011.


Generalsponsorer

Generalsponsorer