Nyheter

Spennende kamper til helga (23. og 24.10)

HHK skal ut i to meget spennende kamper til helga. Lørdag braker det løs mot Fram Larvik, som har 3 seire og 2 tap så langt i sesongen og ligger på plassen foran HHK. Fram har tapt mot Lillestrøm og Herulf. Herulf var også det laget som påførte Sandefjord det eneste tapet de har hatt denne sesongen. (Herulf ligger nå på 4. plass). Sandefjord har et meget ungt og fremmadstormede lag og ligger på 2. plass, 1 poeng bak Tisledal. Dette blir en meget tøff kamp hvor HHK må spille opp mot sitt beste for å lykkes.
Tidligere HHK spiller Sindre Rødeseike blir også å se i kampen mot Fram, men denne gangen på motsatt side av banen.
Med to seire vil HHK være med i det aller øverste skiktet i divisjonen. Med to tap vil vi komme på etterskudd. Hvor gode er vi? Følg med til helga!


Generalsponsorer

Generalsponsorer