Nyheter

G-18 serien er startet

HHKs G-18 fremstod som et meget bra lag i helga, under årets sesongåpning på bortebane. 3 av 4 poeng mot lagene Krsitiansand og ØIF Arendal må sies å være meget bra. Vi gjengir her rapport fra kampene:

Kristiansand – Haugaland:

Vi kom greit i gang med kampen. Hele 1. omgang var jevnspilt, men KIF hadde et veldig bra samarbeid mellom venstrebacken og strekspilleren som vi slet veldig med å demme opp for. Ettmålsledelse 13-14 til pause.

I 2. omgang gikk vi knallhardt ut og fikk bra uttelling. Ledet på det meste med 4 mål. Mot slutten fikk vi flere utvisninger og straffer mot oss enn hva vi mente var rettferdig, og KIF spiste opp ledelsen. En spennende avslutning endte med uavgjort 22-22.

HHK G18: Jonas 6 mål, Thomas S. 4, Thomas M. 4, Sondre 3 (3 str.), Henrik 2, André 1, Leif Erik 1, Ivar 1, Fredrik, Andreas.

ØIF Arendal – Haugaland:

1. omgang var jevnspilt med ØIF et par mål foran. 11-9 til pause. I garderoben ga trener Omar klar beskjed om at han krevde mer innsats av alle. Det hjalp, for vi kom sterkere utover kampen, og halvveis i omgangen tok vi over ledelsen og holdt den helt ut, selv om det ble farlig jevnt mot slutten: Seier 20-21. Bra forsvar og tidvis strålende målvaktsspill av Andreas (tok 50 % i 2. omgang) ble utslagsgivende. Det var godt å se at vi klarer å avgjøre slike jevne kamper til vår fordel. Både spillere og lagledere var godt fornøyde med sesongstarten!

Sondre 5 (1 str.), Leif Erik 4, Jonas 4, Thomas M. 3, Thomas S. 2, André 2, Henrik 1, Fredrik, Ivar, Andreas.


Generalsponsorer

Generalsponsorer