Nyheter

Vår høytflyvende branningeniørstudent.

Med sine fem vakre scoringer i seriens åpningskamp mot Falk ble Kenneth Berntsen utvilsomt en spiller som folk la merke til. Han hadde en rekke raske raid på høyresiden og hadde noen mål som falt i smak hos publikum. Dette vil vi se mer av!

HHKs raske spillerstil passer meg utmerket. Laget har allerede utviklet et bra samspill og spillerstilen passer meg perfekt. Hurtig håndball er morsom å spille, sier Kenneth.

Hvilken bakgrunn har du?

Jeg har spilt håndball i mange år, spesielt i Uredd hvor jeg gikk gradene helt til jeg gikk over til Kragerø hvor jeg var siste året. Jeg har spilt i flere posisjoner, men de tre siste årene har jeg spilt ving. Det er mer trykk og hurtighet på treningene her og vi er en fin gjeng som jeg har tro på. Skal bli spennende å se hvordan det går når vi møter de sterkeste lagene.

Hvorfor valgte du HHK?

Egentlig så var det studiet som lokket. Jeg har allmennfag med realfag og ønsket å studere  til branningeniør. HSH er den eneste plassen i Norge som har dette studiet og når jeg da i tillegg kunne få spille håndball på høyt nivå så var egentlig valget enkelt. Jeg er nå veletablert i Haugesund og trives. Så jeg ser det som meget sannsynlig at jeg blir her i Haugesund til jeg har fullført min bachelorgrad.


Generalsponsorer

Generalsponsorer