Nyheter

Du skal vel på kamp på onsdag?

HHK er i siget, men ønsker en åttende spiller på banen i kampen mot Stabæk. Og den åttende spilleren er selvsagt publikum. Vær med å skape cupstemning i Tysvær Arena. Hjelp oss å vinne også denne kampen.
Stabæk er et lag med flere rutinerte spillere og det var for oss noe overraskende at de slo ut Falk i forrige runde, men ikke overraskende for Stabæk som spilte en god og sikker kamp. Stabæk spiller i andre divisjon og har vunnet begge sine to kamper. De slo Falk med fem mål (Et lag som også HHK har vunnet over). Spillere som Trond Hægstad, Thomas Ranvik og Trygve Mørch Moen bør våre spillere absolutt passe på. Dette kan utvilsomt bli en spennende kamp.
(Vi gjør oppmerksom på at sesongkort og sponsorkort ikke gjelder i cupkamper ettersom det er Forbundet som egentlig er arrangør.)


Generalsponsorer

Generalsponsorer