Nyheter

5 av 6 mulige poeng

HHK kjempet seg til en 25 – 23 seier mot Strindheim Elite. HHK har nå  klart 5 av 6 mulige poeng og vi nærmer oss det punktet hvor vi kan si at dette kommer til å bli en spennende serie. Vår klippe på streken Omar skadet hånden sin på siste trening og var ikke med i Strindheimkampen. (Det var heller ikke Ole Fremmersvik.) På tross av dette klarte HHk å dra seieren i land.
Faktisk så ledet Strindheim 23 – 22 til det gjenstod noen få minutter av kampen. Men en kraftinnsats med fortløpende 3 mål  gjorde at det til slutt ble seier.
HHK kom bare en time før kampstart til spillehall og gjennomførte egentlig en dårlig kamp med brenning av straffer og flere skudd over mål.  Flere av spillerne virket noe ukonsentrert i deler av kampen. Men ros til alle for at de klarte å hale seieren i land på en dårlig dag.
Målscorere: Christoffer Persson (6), Kenneth Berntsen (5), Harald Willumsen (4), Olafur Olafsson (4), Johan Duvander (4), Elias Haldorsson (1), Thomas Midling (1).


Generalsponsorer

Generalsponsorer