Nyheter

Første seier i Tysvær Arena

Ca. 600 tilskuere fikk se en forrykende kamp, med masse spenning og til tider godt spill. Selv om Christoffer Persson scoret hele 7 mål var det nok en gang en lag seier hvor også flere av våre unge spillere kom på banen, og scoret mål. Pause resultatet var 13 – 11 til HHK. Lagene hadde fulgt hverandre hele vegen men Falk ledet aldri med mer enn 1 mål.
I andre omgang tok HHK føringen med en gang og rykket opp til 16 – 11. Etter det var HHK aldri egentlig truet.
Mika var noe overrasket over at seieren ble såpass stor som hele 32 – 24, når Falk vant med omtent det samme over Stavanger som HHK gjorde. Men HHK hadde mer stabile spillere etter hans mening.
Dagens HHK lag var som følgende (antall mål i parentes): Kyrre Rødeseike, Omar Asmi (4), Kenneth Berntsen (5), Ole Fremmersvik, Sondre Folkedal, Olafur Gislason, Elias Haldorsen (5), Jonas G. Lund (3), Thomas Midling, Olafur Olafsson (2), Thomas Saltvedt, Christoffer Persson (7), Anders Totland (1), Harald Willumsen (5).

Totalt kan vi si at HHK spiller rask og publikumsvennlig håndball. Vi ser frem til neste hjemmekamp som blir den 22. September mot Stabæk (cup-kamp).

Programblad HHK-Fram


Generalsponsorer

Generalsponsorer