Nyheter

JAAAAADAAAA!


HHK gikk seirende ut av kampen mot Stavanger og dermed er HHK videre til 4. runde i cupen. (Trekning blir foretatt i morgen). HHK ledet med 9 – 4 allerede etter 10 minutter. «Da trodde jeg det skulle bli en lett kamp» sier Mika. Men det ble det ikke. Etter 20 minutter var stillingen 20 – 20 og vi begynte å frykte det verste. I slutten av 1. omgang livnet gutta til igjen og gikk av banen med 15 – 12.
I pausen fikk nok spillerne noe kjeft av  Mika, egentlig var han litt sur og  spillerne fikk noe kjeft. Men etter pause gikk det veldig bra de 3 første minuttene og så ble de neste 20 minuttene ulidelig spennende hvor Stavanger hang med hele tiden. Midtvegs i omgangen hadde HHK to utvisninger og vi fikk en følelse av at dommerne ikke var med oss. I tillegg måtte Johan Duvander på sykehus med brukket nese. Først på stillingen 22 – 22 klarte HHK å ta initiativet i kampen og i de siste 7-8 minuttene fikk vi se at våre spillere var bedre trent enn Stavanger og sluttresultatet ble 29 – 24.

I løpet av kampen fikk vi se flere perioder med dårlig spill og lettkjøpte mål. Men heldigvis var der også mange perioder med glitrende spill og klasseredninger av Olafur på kritiske tidspunkt.

I sin helhet var nok kampen en typisk lagseier og alle spillerne skal egentlig ha ros for innsatsen og resultatet.
Målscorere: Elias (8), Olafur (4), Omar (5), Johan (3), Ole (2), Kenneth (5), Harald (2)


Generalsponsorer

Generalsponsorer