Nyheter

Vi nærmer oss målet

Styret i HHK har nå tilsammen fått lovnad på kr. 2 mill fra mange utrolig positive kontakter. MEN vi mangler fremdeles minimum kr. 500 000,- Vil du være med å hjelpe klubben gjennom krisen? Mange bedrifter har den siste uken hengt seg på kronerullingen (kr. 10 000,- pr. bedrift). Det er også muligheter for privatpersoner å være med. Kjøp sesongkort! Gi beskjed helst innen mandag. De som ønsker å være med skal kun melde inn sin interesse til oss, enten pr. telefon eller på mail. Ingen betaler inn før vi har et styrevedtak på at vi driver videre for fullt.

For informasjon kan leder Johan Rogstad kontaktes: tlf. 91318571 Hvis du eller din bedrift vil melde din interesse pr. mail kan du sende signaler om dette til egil.sundve@c2i.net Dette gjelder også hvis du ønsker å kjøpe sesongkort.


Generalsponsorer

Generalsponsorer