Nyheter

HHK styret har klare målsettinger for neste sesong

HHK klarte ikke å fullføre sin målsetting om å holde plassen i elitedivisjonen. 3 måls tapet for Bodø var tungt å svelge for mange. Ca. 900 tilskuere fikk se en meget bra start på kampen. HHK spilte bra håndball, men som så ofte før stanset det helt opp. HHK ledet 8 – 5 da nedturen startet. Kreativiteten forsvant og tavla lyste 16 – 9 noen få minutter ut i 2. omgang. Denne perioden ødela hele kampen.
Dette var andre gangen HHK spilte elitekamp i Tysvær Arena og det er imponerende å se hvor knirkefritt arrangementutvalget gjennomfører alt som skal til før, under og etter kampen.

Hva nå? Styret har forlengst diskutert strategi for videre drift hvis en slik situasjon skulle oppstå. HHK er nå nede i 1. divisjon etter 3 år i elitedivisjonen, med en 6. plass i sluttspillet som beste plassering.

Styret har en klar målsetting om at dette oppholdet kun skal vare en sesong. Hele organisasjonen vil jobbe for å tilrette legge  slik at HHK igjen kan reise seg. Det vil selvsagt kreve stor innsats både administrativt, sportslig og økonomisk. Stavanger håndball var i fjor i samme situasjon. De klarte å mobilisere og er nå forlengst oppe i elitedivisjonen. Vi skal også gjøre et solid forsøk på å klare dette. Administrativt er nå snart alle posisjoner besatt (kun sportslig leder som mangler i skrivende stund), strategier for å ta vare på eksisterende samarbeidspartnere samt det å knytte til seg nye er klargjort. Men utfordringene for å få dette til er mange og noen av dem store. Men vil Haugalandet at vi skal lykkes så er dette mulig.


Generalsponsorer

Generalsponsorer