Nyheter

Fantastisk åpning av Tysvær Arena

Foto: Alf Einar Kvalavåg

2000 entusiastiske tilskuere var med på åpningen av Tysvær Arena, de fleste kledd i røde t-skjorter fra Haugaland Kraft.
Elever fra Frakkagjerd barneskole hadde en imponerende og fasinerende musikals åpning av tilstelningen.
Det var fylkesordfører Tom Tvedt (som også er tidligere landslagsspiller i håndball) som hadde gleden av å «klippe» over snoren og formelt åpne hallen. Han påpekte at ingen finansinstitusjon kunne gi en bedre avkastning på investerte midler enn det denne hallen ville gi.       

Foto: Alf-Einar Kvalavåg, Tysvær BygdebladFoto: Alf-Einar Kvalavåg, Tysvær Bygdeblad

   

Marit Breivik fulgte opp med å si at Tysvær Arena var en utrolig hall, en av de flotteste hun noen gang hadde sett. «Sørg for at det blir kvalitet i hallen og husk at det videre arbeidet ikke går av seg selv. Den eneste skår i gleden var at HHKs elitelag ikke taklet overgangen til Tysvær Arena. Laget hang ikke sammen og var rett og slett en skuffelse. Publikum hadde nok ventet seg noe mer. I andre omgang lekte Elverum med HHK spillerne som gjorde en rekke personlige feil. Sluttresultatet ble hele 17 – 34, etter at Elverum ledet med 5 mål til pause.   


Generalsponsorer

Generalsponsorer