Nyheter

Landskamper

Selv om mange i HHK er opptatt med forberedelser til åpningen av Tysvær Arena og årsmøte den 15. mars er første samling for arrangering av landskamper i Tysvær Arena avholdt. Dette er et arrangement i regionens regi, men hele arrangementet er et dugnadsarrangement og vil involvere ganske mange i HHK i tre dager den 15. – 17. april.

Dette vil være et meget viktig arrangement. Blir det vellykket er muligheten for at vi får arrangere damelandskamp med det norske landslaget i Tysvær Arena i 2011 veldig store (Møbelringen cup).

Landskamp turneringen den 15-17. april vil være på meget høyt nivå og omfatte herre rekruttlagene til Tyskland, Polen, Danmark og Norge. Aldri har det vært arrangert så mange landskamper i Nord-Rogaland på så høyt nivå. Det er nå 8 år siden sist det var håndball landskamp i regionen, den gang Møbelringen cup i Haraldshallen.


Generalsponsorer

Generalsponsorer