Nyheter

Tap, men mye positivt


HHK spilte en fantastisk 1. omgang og ledet til pause. Laget var samspilt og alle gjorde en god jobb. Gislason hadde flere gode redninger, samspillet i laget var bra. Nå er det vanskelig å trekke frem noen bestemt spiller ettersom alle gjorde en god jobb, men Ian Seistrup og Haldorsen viste meget godt spill. Men på stillingen 23 – 23 et stykke ut i andre omgang rykket Drammen i fra. Sluttresultat 30 – 35

Det er i dag, (3. februar), akkurat 10 år siden klubben ble stiftet og på banen hadde vi tre spillere som har vært med helt fra starten av. Kyrre Ellingsen, Arnt Inge Vorre og Odd Fjeldkårstad. Sistnevnte med noen års opphold.

Martin Gravdal Haldorsen ble kåret til beste spiller.

Målscorere: Ian 8, Martin 7, Sindre 4, Johan 3, Ola N. 2, Fredrik 2, Arnt Inge 2, Ola F. 1, Ståle 1


Generalsponsorer

Generalsponsorer