Nyheter

Haugesund Sparebank støtter Tysvær Arena med 1 mill.kroner

Haugesund Sparebank
– Vi takker Haugesund Sparebank for gaven. Dette er viktige penger som bidrar til å gi et utvidet fritidstilbud til barn og unge i regionen, sier styreleder i Stegaberg idrettslag, Ivar Bjordal.
Den kommende storhallen har allerede inspirert 60 barn til å tjuvstarte håndballspillingen i gymsalen på Frakkagjerd ungdomskole.
– Tysvær Arena øker vårt rekrutteringsgrunnlag betraktelig. Vi er svært takknemlige for gaven fra Haugesund Sparebank og gleder oss til å flytte inn i en av landets flotteste håndballarenaer, der også vår administrasjon blir å finne fra 6. mars, sier styreleder i Haugaland Håndball, Bodil Hetland.
– Haugesund Sparebank ønsker å støtte opp om lokale tiltak som bidrar til gode oppvekstvilkår for barn og unge. I så måte er Tysvær Arena midt i blinken, sier Odd Tofte, markedssjef i Haugesund Sparebank.


Generalsponsorer

Generalsponsorer