Nyheter

Ingen er som Bodø

I Bodø er håndballinteressen på topp, selv om byen har et topplag i fotball. I helga satte de publikumsrekord med nesten 3000 mennesker. Hvorfor skriver vi om det på HHKs hjemmeside? Bodø har en topp idrettshall, noe som vi også får. Kanskje vi kan få helt andre tilstander for håndballinteressen på Haugalandet med ny hall. Vi håper og tror ihvertfall det.Det er litt trist at vi ikke klarer å få mer enn 500 tilskuere på våre kamper. Men vi håper at  interessen vil øke på utover vinteren.

I tillegg er media usedvanlig flinke i Bodø til å følge opp håndballidretten. Mediadekningen av en bestemt idrettsgren fører automatisk til mer interesse. Her er den økende interessen i Norge for sykling et godt eksempel (men av en eller annen merkelig grunn ikke på Haugalandet).

Les mer: http://www.ab24.no/default.asp?item=40984,1


Generalsponsorer

Generalsponsorer