Nyheter

Hvor gode er vi?

Posten er generalsponsor for Norges Håndballforbund. Hvert år blir det gitt ut et hefte i samarbeid med Posten, med presentasjoner etc. av lagene før seriestart i Postenligaen. Her blir det foretatt en vurdering av lagene. Dette året er det Terje Anthonsen som har gjort denne jobben.
Vi siterer: «Det vil nok ikke gi store oddsen om vi tipper at kommende sesongs Postenliga-vinner på herresiden kommer til å finnes blant disse fire lagene (i alfabetisk rekkefølge): Drammen, Elverum, Fyllingen og Haslum.» I tillegg sies det at det holdes en liten knapp på Elverum.
I andre enden av tabellen vurderes følgende lag som aktuelle kandidater til å rykke ned:
Sandefjord, Bækkelaget, Bodo og Follo.

Hva så med HHK? Det sies faktisk ikke et eneste ord om det. Men logisk tenking tilsier da at vi blir spådd en plass mellom 5 og 8.  Kanskje stemmer det, kanskje er det der vi er denne sesongen. Men det er ikke bare i fotball ballen er rund! Skal bli spennende å se hvordan vi utvikler oss utover i sesongen.


Generalsponsorer

Generalsponsorer