Nyheter

G-18 spillerne på treningsleir

G18 spillerne har vært på treningsleir med 12 spillere til Ikast i Danmark. 3 av dem fra AIL93. Flere jentespillere fra Rival var også med.

 

Ledere var Per Froestad og Simon Gudmundsen Lund.

Spillere: Thomas Olsen (-91), Anders Nordbø Dalen, Leif Erik M. Høyvik, Ivar Kaldheim, Jonas Gudmundsen Lund, Fredrik Sandvold Nygaard, André Olaussen, Thomas Saltvedt, Andreas Strømme Solberg (alle -92), Sondre Folkedal, Anders Totland, Fredrik Gjerland (alle -93).

 

«Treningen bestod bl.a. av 7 gode økter i løpet av 4 dager, med 5 ulike trenere. Både spillere og ledere var godt fornøyde. «Øktene var varierte, og det var spennende og nyttig å få impulser fra danskene. Dagene gikk med til trening og spising. På kveldene ble det tid til bl.a. golf, tennis og volleyball. Et ekstra pluss var at vi reiste til Holsted og så to U21-landskamper: Danmark-Sverige og Norge-Tyskland» sier en av lederne Simon Gudmundsen Lund

 

 


Generalsponsorer

Generalsponsorer