Nyheter

Imenco utvider samarbeidet med HHK

Imenco
Daglig leder og markedsansvarlig i HHK, Øyvind Bråtun, melder at ny avtale for sesongen 09/10 er signert med Imenco i Haugesund!

–      ” Vi er meget fornøyd med å få Imenco med oss på en utvidet og større avtale enn tidligere.  Dette gir oss tilbakemeldinger på at det arbeidet vi gjør i klubben om dagen og satsingen i Tysvær Arena, er noe næringslivet lokalt på Haugalandet ser, oppfatter som positivt og er noe de vil være med på! ”

Dette sier en meget fornøyd Øyvind Bråtun.


 IMENCO STOLT AV Å VÆRE MED HHK VIDERE!

 Daglig leder og styreleder i Imenco, Geir Egil Østebøvik, har dette å si om den nye avtalen:

 ”Imenco er stolt av å være med på ferden videre med HHK, og vi øker innsatsen i forhold til tidligere år.  HHK har siden de etablerte seg i elitedivisjonen gjort betydelige fremskritt, både sportslig og ikke minst administrativt, og satsingen sammen med Tysvær kommune på ny håndballarena er et av de store synlige tegn på dette. ”

 


Generalsponsorer

Generalsponsorer