Nyheter

Fyllingen ble for sterke

front.jpg
Foto: Alfred Aase

HHK – Fyllingen 22-28 (10-13)

I første omgang holdt HHK følge frem til det stod 10-11 etter 25 min. HHK spilte bra forsvar mens fremover gikk det litt tregere og avslutningene på mål var ikke gode nok til å tukte Johan Johnson i Fyllingens mål. De siste minuttene av første omgang fikk ikke HHK mål mens Fyllingen scoret to slik at det stod 10-13 til pause. I begynnelsen på andre omgang viste Fyllingen hvorfor de leder tabellen med gode kombinasjoner i angrep og pottetett forsvar. Da det var gått 15 min så var Fyllingen oppe i en 8 måls ledelse. HHK byttet litt spillere og begynte å knappe inn på ledelsen. Men HHK kom ikke nærmere enn 5 mål bak på stillingen 21-26. Til slutt vant Fyllingen fortjent med 22-28. Niklas Samuelsson stod en god kamp i mål og fremover på banen skal Sindre Rødeseike og Harald Willumsen ha skryt for at de trøkket til på mål da de kom inn i slutten på kampen.

Bilder fra kampen her

Målscorere HHK:

Sindre Rødeseike – 5 mål

Erik Lindèn og Arnt Inge Vorre – 4 mål

Aleksandar Medjedovic – 3 mål

Klemens Kainmuller og Ola Netterheim – 2 mål

Eivind Jacobsen og Harald Willumsen – 1 mål

Nå blir det bare for HHK å lade batteriene til den viktige bortekampen mot Stavanger. Det blir nok et spennende lokaloppgjør hvor begge lagene kjenner hverandre godt!

no images were found


Foto: Alfred Aase


Generalsponsorer

Generalsponsorer