Nyheter

Velkommen til ny sponsor!!

Dekk1
Vi kan i dag ønske Dekk 1 velkommen som ny sponsor. Dekk 1 leverer dekk og felger til person- og varebil, lett last, mc, hagemaskiner, landbruk, truck og industri. Deres medarbeidere har kunnskapen som gjør at du får riktige dekk til din bil, og de er opptatt av å yte god og hyggelig service.  Både opplevelsen og produktene de gir deg, øker kjøregleden. Dekk1-kjeden bygger på 25 års erfaring i bransjen, her treffer du fagfolk som vil hjelpe deg til et trygt og sikkert valg.

Her er litt info om vår nye sponsor Dekk 1:

Kontaktperson: Kjell Erik Røvang

Tlf: 928 19 295

E-post: kjell.erik.rovang@dekk1.com

Besøksadresse: Garpaskjærsveien 1, 5527 Haugesund 

Hjemmeside: www.dekk1.com

Bedriftens slagord: Økt kjøreglede!!

For mer info om alle våre andre sponsorer så gå inn på «Sponsorlaug».


Generalsponsorer

Generalsponsorer