Nyheter

Alvoret i gang!

Ikke før har julleribbe og pinnekjøtt blitt fortært før HHK’s spillere igjen er å se i treningsdressen. Allerede i dag ,mandag, samles de til den første av to tøffe tester,nemlig styrke. Og bare for å bli ferdig med det, trener Mika Nurmi lover løpstest i morgen!
Dette til tross for at det er fire uke til annen del av seriespillet er i gang. -Men skal guttene være i form til dess, er vi nødt til å kjøre knallhardt nå en periode, sier Mika. Samtidig vil testene vise at spillerne har fulgt treningsprogrammet de var utstyrt med da de de dro på juleferie. I løpet av den neste måneden vil altså spillerne bli kjørt hardt på trening, dessuten skal de en helg opp til Bergen der de skal måle krefter med divisjonskollegene Stord, Stavanger og Fyllingen. Forhåpentligvis blir det et forsterket HHK-lag som entrer banen mot Runar den 4.februar, skadde spillere som Harald Willumsen og Sindre Rødeseike er snart tilbake i trening, noe vi alle gleder oss over!
Ellers er arbeidet med neste sesong forlengst i gang, det gjelder såvel økonomi som spillere. Post er allerede kommet til klubben fra andre; men det er vanlig på denne tiden…


Generalsponsorer

Generalsponsorer