Tusen Takk..

Tusen takk til alle som kom til Sysco Arena og gjorde til at kampen mellom HHK og Charlottenlund ble til en fest. Selv med fint vær på en søndags- ettermiddag, så var det 220 betalende tilskuere i arenaen. Det er vi i HHK fornøyde med. At vi også slo til med en brakseier på 39 – 24, gjorde også sitt til at vi i dag har grunn til å være stolte over resultatet.
Selv om det fremdeles ligger noen saftige mørke skyer over HHK, så var det mange lyspunkter i dag. Vi fikk se resultat av ungdomssatsingen. To av Haugalandets talenter var med og gjorde seg bemerket på banen. Vi ønsker både Stian Røkke Øvrebø fra Kopervik og Jon Robertsen fra Avaldsnes hjertelig velkomne til a-laget og 1. div. spill. Vi vet også at det er flere talenter som ligger på lur og venter på en mulighet til å vise seg. Vi kan bare glede oss over at vi nå endelig er på glid med spillere fra Haugalandet.

Nå håper vi bare at folk er med på kronerullingen og ellers er med og støtter eliteseriesatsingen i håndball på Haugalandet. V trenger all den hjelp vi kan få for å komme oss gjennom denne krisen.

HHK trenger ikke bare penger, men vi trenger også ildsjeler som er villige til å være med oss i styret for å ta dette videre. Klubben drives av et lite styre som bruker mye av sin fritid for å få dette til. Vi trenger folk som er interesserte i å gjøre en jobb for håndballen, og oppgavene som vi må dekke er mange. Så har du lyst til å være med oss, så ta kontakt.

Johan Rokstad