Nyheter

Seier i serieåpningen

Endelig var håndballsesongen i gang. Fjellhammer hadde tatt turen til Sysco Arena for å  måle krefter med våre gutter.

HHK satte kampen i gang i et vanvittig tempo, og kom seg raskt opp i en 8-2 ledelse før Fjellhammer hadde fått med seg hva som skjedde.

Nyervervelsen Olof Skäremo viste at savnet av Mathias Meltzer ikke trenger å bli større enn nødvendig. Med raske kontringer og et bredt avslutningsrepetoar, kan Olof fort bli en publikumsfavoritt i Sysco Arena.

Olli Korpimäki fikk også sin debut i Sysco Arena, og viste tidvis hva som bor i landslagsspilleren fra Finland som fikk satt inn 2 scoringer. I tillegg fikk Nikolai Drifte og Petter Skimmeland sine første minutter i HHKdrakt, men uten at de fikk satt ballen i mål.

HHK klarte ikke å holde oppe det heftige tempoet kampen startet i, men seieren var vel aldri heller truet. HHK holdt seg 5-6 mål foran hele kampen, men en litt unødvendig utvisning helt på tampen av kampen gjorde det hele litt mer spennende enn nødvendig.
Frederik Skov ble HHKs toppscorer med sine 8 mål, og viser at han har skumle hensikter denne sesongen. Sammen med Olof Skäremo satte kantene våre 15 mål denne kampen.

Uansett, så ble det seier 29-26 og vi ser konturene av hva som kan vente oss denne sesongen i Sysco Arena.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og takker de over 200 tilskuerene for besøket, og håper vi ser dere og mange flere til neste hjemmekamp, som er mot Kolstad 05 Oktober klokka 17:00 i Sysco Arena.

HHKs mål ble scoret av

Frederik Skov 8 mål

Olof Skäremo 7 mål

Jacob Wiberg Larsen 6 mål

Jostein Epland 3 mål

Olli Korpimäki og Omar Asmi 2 mål

Ian Seistrup 1 mål

Foto: Frank Færaas

Generalsponsorer

Generalsponsorer