3 nye spillere klare for HHK

Som det ble kjent i Haugesunds Avis, så har HHK signert den finske landslagsspilleren Olli Korpimäki.

Olli er en 25 år gammel venstre back, og kommer fra den finske klubben B-46 hvor han var en sentral spiller.

Finnen

Han har også vært på det finske landslaget de siste 4 årene, og har med det internasjonal erfaring, som kan komme godt med i den unge troppen til HHK.

Slik at nå har vi en finsk Olli, og en Islandsk Olli (Sportslig leder i HHK Olafur Gislason kalles også for Olli)

I tillegg kommer Petter Skimmeland fra Stord til HHK. Den 19 år gamle venstrekanten er oppfostret i Stord Håndball, og fikk sin debut i eliteserien i fjor. Petter er en spiller HHK har fulgt tett, og som vi var tidlig ute å forhørte oss om. Han har gode tekniske og fysiske egenskaper, og er en spiller vi håper vil utvikle seg til en viktig bidragsyter for HHK de kommende sesongene. Med sin unge alder har han et stort utviklingspotensiale foran seg.

Petter Skimmeland

(Petter Skimmeland)

Sist men ikke minst kan vi ønske velkommen til Joakim Bråtene Kristiansen.

Joakim er 20 år gammel og kommer fra Halden. Han har gått på Wang Toppidrett i Fredrikstad og spilte forrige sesong i Danmark. Han kommer til Haugesund for å studere på HSH, og vil i tillegg til å spille for HHK, bidra for vår moderklubb Avaldsnes i 2.divisjon.

Vi ønsker alle 3 velkommen til Sysco Arena!