Andreas Justesen blir assistenttrener i HHK

Danske Andreas Justesen blir ny assistenttrener i HHK.

Andreas er 25 år og fra Danmark og kjenner Kristoffer fra hans tidligere arbeid i Ikast.

Han var forrige sesong assistent i Tarm-Foersund kvinner som spiller i dansk 1.divisjon, i tillegg til at han hadde ansvar for håndballelevene i talentidrettsklassen på Sønderagerskolen i Herning.

Før dette hadde han ansvar for forskjellige ungdomslag i Team Ikast.

Han er utdannet divisjonstrener ved DHF, og skal også bidra i Rival med talentutvikling der også.

»

Jeg ser frem til en spændende udfordring i det norske, idet det er første gang jeg skal prøve kræfter med et herre senior hold. Der virker til at være en super stemning i klubben, og jeg glæder mig til at arbejde med drengene.
Jeg kan rigtigt godt lide det taktiske spil på bænken, og tror jeg kan bidrage med noget til dette, i mit virke som assistent for Kristoffer. Jeg er frem til at skulle samarbejde med Kristoffer igen, som jeg kender fra hans ophold i Ikast.
Derudover skal jeg arbejde med udvikling af unge spillere i Rival. Det bliver spændende at opleve en ny klub, og forhåbentligt kunne bidrage med ny inspiration og nye tanker.» sier Andreas Justesen.
Vi ønsker Andreas velkommen til klubben