Herlig seier i Sysco Arena!

Topplaget Halden var på besøk i dag søndag 15.12 for årets siste hjemmekamp.

De har kun tapt 2 kamper, og har den tidligere storspilleren Jan Thomas Lauritsen på laget.

Publikum hadde tydeligvis foretrukket søndagshandel i dag, men for en kamp de gikk glipp av!
De 200 som hadde tatt turen angrer nok ikke i etterkant.

HHK kom seg kjapt et par mål foran, men Halden ga aldri opp og var rett bak mesteparten av 1. omgang.
Mye takket vår danske keeper Martin Christensen som var i en klasse for seg selv i dag.

Pauseresultatet var 15-13

I andre omgang tok HHK føringen og styrte kampen klart. Halden slet veldig med å få ballen i nettet bak Martin Christensen som tydeligvis hadde bestemt seg for å være i det vanskelige hjørnet i dag.

På det meste var HHK oppe i 8 måls ledelse. I slutten fikk en del unggutter sjangsen, men seieren av aldri truet.

Kampen endte 26-21 og HHK tar en meget sterk hjemmeseier mot en av divisjonens beste lag!

Jubelscenene vi får etter kampen er bare herlige!

Martin Christensen ble av en lokal jury kåret til HHKs beste spiller.
Dagens kampsponsor Quality Hotel & Resort Vøringfoss hadde kjøpt kaffe til alle tilskuerene, som ble godt mottatt!

HHKs mål ble scoret av:

Mathias Meltzer 9